Förkläden från Läderförkläden.se

Av: Sveriges Publicerad 2018-03-24 Kommentarer 0
Förkläden från Läderförkläden.se

För att kunna putsa och rengöra sina skor ordentligt kan det vara bra att ha ett förkläde som skyddar dina kläder från smuts som kan uppstå när man rengör skorna. Det är viktigt att förklädet är slitstarkt och tåligt.

Läs mer

Hur man ska använda skokräm

Av: Sveriges Publicerad 2017-04-30 Kommentarer 0
Hur man ska använda skokräm

Vi får ständigt frågor kring hur man ska använda skokräm och det bästa sättet för att putsa sina läderskor. Det finns naturligtvis många olika sätt att göra det på baserat på hur mycket tid man har att lägga ner på sina skor. Här beskriver vi övergripande hur man kan bibehålla ett fint utseende på läderskorna, och samtidigt öka dess livslängd.

Läs mer

Hur man rengör mockaskor

Av: Sveriges Skomakare Publicerad 2016-10-22 Kommentarer 0
Hur man rengör mockaskor

Genom åren har vi märkt att många ofta undrar kring hur man rengör mockaskor. Obehandlade mockaskor kan som många säkert känner till redan efter ett par gångers användning mista färgen och få ett allmänt slitet utseende. Låt oss hjälpa dig.

Läs mer

Om skoblock i cederträ

Av: Sveriges Skomakare Publicerad 2016-10-21 Kommentarer 1
Om skoblock i cederträ

Ett par läderskor är en investering som man kan ha nytta av i decennier om man vårdar skorna ordentlig. Det är där skoblock kommer in i bilden. En del känner till nyttan och fördelarna med skoblock och en del andra är nyfikna och undrar varför man ska ha skoblock egentligen.

Läs mer

Exklusiva skoputslådor

Av: Sveriges Skomakare Publicerad 2016-10-09 Kommentarer 0
Exklusiva skoputslådor

Sveriges Skomakare erbjuder ett utökat utbud inom Skoputslådor av hög kvalité. Skoputslådor är en uppskattad present som man har användning av livet ut.

Läs mer

Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)