Återbetalningspolicy

Vid köp av varor på www.sverigesskomakare.se gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande distansavtalslagen. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela Sveriges Skomakaredetta inom 14 dagar från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Retur eller byte

Som kund hos Sveriges Skomakare har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan utan att ange något skäl. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig, e-postadress: order@sverigesskomakare.se. Vid byte eller retur står kunden för frakten, fraktkostnaden för returer är 55 kr.

Policy för reklamation

Så fort en brist hos varan har upptäckts ska kunden meddela kundtjänst hos Sveriges Skomakare. Beskriv bristen hos varan så noggrant som möjligt, gärna med bilder och skicka till order@sverigesskomakare.se. Vid reklamation får du antingen en ny vara eller återbetalning, vid reklamationer står Sveriges Skomakare för fraktkostnader. Vid reklamation av varor som har gravyr ersätt inte kostnaden för gravyrarbetet. 

Återbetalningsrutin 

Sveriges Skomakare betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum Sveriges Skomakare tog emot Kundens meddelande om utövande av ångerrätten. Sveriges Skomakare får dock vänta med återbetalningen tills Sveriges Skomakare tagit emot varan. Återbetalningen kommer att ske till Kunden via det betalningsalternativ som Kunden valde, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

Vid retur kontaktar du oss genom att svara på orderbekräftelsen du fick på mejlen eller via formuläret nedan och får en retursedel postad till dig som du klistrar på paketet med varan du vill returnera och lämnar in på närmsta postombud.

Vår adress är:

Sveriges Skomakare
Vallgatan 21
411 16 Göteborg