Erzinjan

Skoblock I Cederträ

185 kr
Från 158 kr Läs mer

Produkt: Skoblock i cederträ är ett måste för alla som vill ta hand om och förlänga livslängden på sina skor. Skoblocket spänner ut skon på längden och bredden som förebygger så kallade "rynkor" på lädret. Samtidigt tillför cederträt en fräsch doft i skorna.
Egenskaper: Cederträ absorberar fukt, håller skon fräsch och har samtidigt antibakteriella egenskaper. Mässingsknoppen gör det enkelt att ta ur skoblocket ur skon.
Övrigt: Levereras i kartong. Om doften av ceder bleknar (vilket kan förekomma efter ett tag) kan man med fördel slipa skoblocken väldigt lätt med sandpapper för att återigen förstärka doften av cederträt. Det går även att justera breddens på skoblocket med hjälp en skruv som sitter på sidan av skoblocket. Säljs parvis.

Om du ska välja mellan två storlekar välj då det storlek som är mindre då skoblocken spänner ut sig på längden och bredden.

OBS. Samtliga storlekar är herrstorlek och kan vara svåra att använda för damskor. För skoblock i damstorlek rekommenderar vi följande modell Skoblock för Damskor

Läs mer om skoblock i cederträ genom att klicka här.

Artikelnummer: BG500040

Din vara packas och skickas normalt inom 24 timmar (vardagar). Levereras inom 1 - 3 vardagar, alltid fraktfritt vid köp över 400 kr. Mindre paket skickas som varubrev med PostNord direkt hem till din brevlåda. Paket som inte får plats i brevlådan skickas med DHL till ditt närmaste utlämningställe.

Skriv en recension

Mängdrabatt

ANTAL PRIS PER STYCK TOTAL RABATT
2 171 kr 28 kr
6 168 kr 102 kr
14 158 kr 378 kr
Andra kunder köpte även