Saphir Medaille d'Or

Saphir Super Invulner

195 kr

Produkt: Super Invulner Spray skyddar och impregnerar de mest känsliga läderprodukterna. Produkten är mycket effektiv mot vatten, snö, fläckar, smuts och fett.
Egenskaper: Impregnerar och skyddar mot regn, snö, smuts, fett, mat och dryck. Kan användas på alla typer av läder inklusive slät nappa, kalvskinn, mocka och nubuck. Den är också lämplig för bomulls-, siden- och TEX-material.
Instruktioner:
Borsta försiktigt först ytan för att få bort smuts och damm. Skaka burken, håll burken ca 20 cm från ytan och spraya, se till att du har bra ventilation eller är utomhus. Låt torka i 30 minuter. För optimalt skydd, behandla föremålet regelbundet, särskilt efter exponering för elementen. Använd även på nya produkter som ännu inte har blivit behandlade.
Innehåll: 
Super Invulner Spray är ett mycket koncentrerat vattenavvisande ämne. Framställd utan silikon, innehåller ett lösningsmedel som är speciellt framtaget för att undvika skador eller missfärgning av ömtåliga ytor. Den är lämplig för användning på dyrare och känsligare materialen såsom nappa och siden.
Volym:
300 ml


Artikelnummer: LUK241

Din vara packas och skickas normalt inom 24 timmar (vardagar). Levereras inom 1 - 3 vardagar, alltid fraktfritt vid köp över 400 kr. Mindre paket skickas som varubrev med PostNord direkt hem till din brevlåda. Paket som inte får plats i brevlådan skickas med DHL till ditt närmaste utlämningställe.

Skriv en recension